Beautiful Aging
 

Verzorging voor de rijpere huid 

Beautiful Aging

Rijpere huid

Laat je huid eerste tekenen van huidveroudering zien? Lachrimpeltjes verdwijnen niet zo gemakkelijk en je huid herstelt niet zoals voorheen? Dan is jouw verzorgingsdoel "Beautiful Aging". Het staat voor schoonheid ongeacht de leeftijd. Zodat jij je altijd comfortabel in jouw huid kunt voelen.

Klik op jouw huidconditie, en kom meer te weten over de producten die Doctor Eckstein aanbeveelt als verzorgingsoplossing.

Kenmerken: huid is droger en dunner, rimpels en fijne lijntjes, vermoeide huid, minder elasticiteit, zonbeschadiging

Worden jouw rimpels geleidelijk dieper en meer zichtbaar? Dan is het tijd om naar je huid te luisteren en haar te geven wat zij wil. Bij de verzorging van de rijpere huid richt Doctor Eckstein zich op herstellen en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Ontdek de biologische cosmetische verzorging voor je mooiste jaren. De huidfysiologische, rijke recepten geven jouw huid precies wat zij nu nodig heeft.

"Trakteer jezelf en jouw huid op intensieve verzorging. Breng een ruime hoeveelheid gezichtscrème of balsem aan en verdeel het product met zachte bewegingen langs de contouren van het gezicht en over het voorhoofd."

 

Verena Eckstein

 

De skincare flow voor een rijpere huid

Deze skincare flow van Doctor Eckstein geeft jou een overzicht van alle producten die zijn afgestemd op de behoeften van het verzorgingsdoel "Beautiful Aging" en een ideaal verzorgingsritueel bieden voor de rijpere huid. Gebruik de producten altijd in de aangegeven volgorde - dit is de enige manier om het verzorgingsdoel optimaal te bereiken. Dit is hoe het werkt:
 

Stap 1. Reinigen:
Aanbrengen op een droge huid met de vingertoppen. Masseer vervolgens zachtjes in een cirkelvormige beweging. Met warm water verwijderen, droogdeppen.

Stap 2. Tonifiëren:
Bevochtig na het reinigen een wattenpad met de toner en verdeel het over het gezicht. Of breng het aan op de handpalmen en verdeel het over het gezicht.

Stap 3. Verzorgende concentraten:
Aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté en laten intrekken of inmasseren met zachte cirkelvormige bewegingen. Kan ook lokaal worden toegepast.

 

Stap 4. Oogverzorging:
Breng het oogverzorgingsproduct voorzichtig aan met de vingertoppen rond het oog, laat het absorberen of masseer het zachtjes in.

 

Stap 5. Dag/nachtcrème:
'S morgens of 's avonds gelijkmatig op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.