Producten

Een huidverzorgingsmerk uit Zwitserland, die al meer dan 25 jaar bestaat.

DermaPrime

 

In mijn salon werk ik met DermaPrime, een huidverzorgingsmerk uit Zwitserland, die al meer dan 25 jaar bestaat

Voor ieder huidtype en huidprobleem, biedt DermaPrime de perfecte behandelingen en producten

Uiteraard zijn alle producten van DermaPrime hypo-allergeen en dierproefvrij en maakt DermaPrime gebruik van plantenextracten en essentiele olien

Kijk voor meer informatie op de website van dermaprime

content image- 1511174931


Ligne Basic

De Ligne Basic is een zachte huidverzorgingslijn voor de verschillende huidtypes, van de normale huid tot de huid die herstel nodig heeft. De producten van Sensible, Balance, Purifiante en Intensive zijn vrij van parabenen en bevatten een cityfilter.

content image- 1511174935

Ligne Advance

Total Skin Control by DermaPrime

Ligne Advance van DermaPrime is een moderne lijn huidverzorgingsproducten die een merkbaar heldere en frissere huid garanderen. Ligne Advance is op basis van B.C.M. (Biomimetic Cytokine Modulator). Cytokinen houden de huid jonger, helderder en helpen rimpels te voorkomen. Ligne Advance is voor iedereen met een gevoelige, reactieve huid, of een huid die te maken heeft met veroudering, luchtvervuiling, (te) veel zonlicht of andere schadelijke invloeden van buitenaf. Ligne Advance garandeert een merkbaar heldere en frissere huid, helpt het verouderingsproces te vertragen en brengt uw huid weer terug in balans. 

content image- 1511174940


AQU'extreme

AQU'extreme is een lijn producten dat speciaal gecreëerd is om uw huid te activeren en te hydrateren. ’s-Werelds meest waardevolle extracten en oliën speciaal voor u geselecteerd. Optimale hydratatie zorgt voor een jonge, gladde en vitale huid. Verrijkt met het sterk hydraterende IJsland's mos, een geschenk uit de natuur dat zorgt voor een energiek gevoel. AQU'extreme zorgt voor totale hydratatie, tot in de diepste huidlagen. Water is het hart van al onze cellen, en van het leven zelf…..

content image- 1511174946


Ligne Vitamin C

Vitamine C is de basis van een serie producten ontwikkeld door B&Z.
Deze lijn is speciaal samengesteld voor het huidtype dat is blootgesteld aan nadelige invloeden  zoals o.a.stress, ziekte en vermoeidheid. Een verrijking voor de huid dankzij de toevoeging van pure, gestabiliseerde vitamine C en een mix van essentiële oliën van sinaasappel en citroen. De kostbare biosferen (capsules met pure vitamine C) geven een krachtig, direct zichtbaar effect. Gebruik bij vermoeidheid, stress of wanneer u uw huid eens extra wilt verwennen.

content image- 1511174953


Beauty Without Surgery

Beauty Without Surgery van DermaPrime is gebaseerd op het antirimpel ingrediënt Hexapeptide. Mooi en stralend zonder injecties. Hexapeptide werkt ontspannend op de gelaatsspieren, waardoor de diepte van de rimpels verminderen en rimpeltjes vervagen. Het ontstaan van nieuwe  rimpels wordt voorkomen.

content image- 1511274709

Anti-verouderings behandeling in kuurverband

Zeer effectieve anti-verouderingsbehandeling/huidverbeteringskuur dat fruitzuren en andere krachtige natuurlijke ingrediënten combineert in de 3 fasen van de behandeling. Behandeling voor gelaat, hals en decolleté. Niet agressief, direct zichtbaar resultaat.

Geschikt voor de oudere huid, de slecht doorbloede huid, dunne huid met veel rimpels de huid die te lijden heeft onder roken en luchtvervuiling.

Deze kuurbehandeling doorloopt de volgende processen in de huid:

  • Verdunnen van de opperhuid
  • Bevorderen van de aanmaak van collageen en elastine
  • Stimuleren van de celdeling
  • Verbeteren van de vochthuishouding
  • Verminderen van de fijne lijntjes
  • Verstevigen van de huid
  • Het resultaat is verbluffend en langdurig.
content image- 1511274053

Basisbehandeling

Reiniging, Peeling, Crème Masker, Massage en afsluiting met een 24-uurs cream. Eventueel uit te breiden met een ampul of een speciaal masker. Naast een basisbehandeling kunt u ook kiezen voor één van de speciale behandelingen.