Japanse face lift massage

Japanse facelift massage is een bijzondere aanvulling in mijn aanbod aan behandelingen. Bij deze massage-behandeling wordt een combinatie van meer dan 40 verschillende technieken toegepast. We starten met een ontspannende nekmassage om een betere doorbloeding van het hoofd te bevorderen. Hierna volgen een diepe massage van gezichtsweefsels en -spieren, een zachte massage van de huid, een energetische massage met drukpunten en meridianen, een lymfedrainage voor het afvoeren van de afvalstoffen. Tot slot een hoofdhuidmassage. Deze massage is verwerkt in een uitgebreide behandeling!

Japanse gelaatsmassage is aangenaam en heel gezond. Het verhoogt de immuniteit, verlaagt de stress en optimaliseert het hormonale systeem. Maar bovenal is er sprake van een natuurlijke Face-Lift. Je ziet er jonger uit!

Het meest langdurige resultaat krijgt men, om deze behandeling 6x te ondergaan met een tussenpauze van 7-10 dagen. Voor “lange termijn” resultaat is het aan te raden om de behandeling 1x per 6-8 weken te ondergaan.