Healthy Balance
 

Verzorging voor een normale huid

Healthy Balance

Normale huid

Wanneer de huid er jeugdig fris uitziet, zich normaal gedraagt en hooguit naar droogheid neigt, is HEALTHY BALANCE jouw persoonlijke verzorgingsdoel. 
 

Kenmerken: soepel, fijne poriën, behoefte aan bescherming

Ben je twintiger of ouder en is je huid nog in goede conditie? Dan is het verzorgingsprogramma net zoals jouw huid: ongecompliceerd. Maar om de huid zo mooi en gezond te houden, heeft deze regelmatige verzorging nodig die net iets meer doet dan de verzorging voor een jeugdige huid. Bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en hydratatie wordt belangrijker. Het is alleen op deze basis dat de huid optimaal wordt verzorgd en haar natuurlijke schoonheid langer behoudt.

"Gebruik een UV-bescherming. Dit is erg belangrijk om de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Wanneer de zon schijnt combineer je de verzorging eenvoudig met de Sun Shield SPF 50 of gebruik de Beautipharm® hydraterende balsem SPF 15 gedurende de dag.”

 Verena Eckstein

 

De skincare flow voor een normale huid

Skin Care Flow normale huid NL

Deze Skincare Flow van Doctor Eckstein geeft je een overzicht van alle producten die zijn afgestemd op de behoeften van het Healthy Balance-zorgdoel en bieden een ideaal verzorgingsritueel voor de droge huid. Gebruik de producten altijd in de aangegeven volgorde - dit is de enige manier om het zorgdoel optimaal te bereiken. Dit is hoe het werkt:
 

Stap 1. Reinigen:
Aanbrengen op een droge huid met de vingertoppen. Masseer vervolgens zachtjes in een cirkelvormige beweging. Met warm water verwijderen, droogdeppen.

 

Stap 2. Toniseren:
Bevochtig na het reinigen een wattenpad met de toner en verdeel het over het gezicht. Of breng het aan op de handpalmen en verdeel het over het gezicht.

Stap 3. Verzorgende concentraten:
Aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté en laten intrekken of inmasseren met zachte cirkelvormige bewegingen. Kan ook lokaal worden toegepast.

 

Stap 4. Oogverzorging:
Breng het oogverzorgingsproduct voorzichtig aan met de vingertoppen rond het oog, laat het absorberen of masseer het zachtjes in.

 

Stap 5. Dag/nachtcrème:
'S morgens of 's avonds gelijkmatig op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.