Healthy Balance

Verzorging voor een jeugdige huid

Healthy Balance

Jeugdige huid

Wanneer de huid er jeugdig fris uitziet, zich normaal gedraagt en hooguit naar droogheid neigt, is HEALTHY BALANCE jouw persoonlijke verzorgingsdoel. 
 Hoe ongecompli­ceerd en evenwichtig de huid ook lijkt, het is toch belangrijk haar consequent te verzorgen en te verwennen. Dit is dan ook opgenomen in een alomvattend verzorgingsritueel.

Kenmerken: zachte en soepele jeugdige huid met fijne poriën oogt gezond, stevig en fris; 

 

Zorg voor een jeugdige huid betekent: minder is meer. Toch is het goed om een jeugdige huid te verzorgen om deze in balans te houden. Daarom is het tijd om 's ochtends en' s avonds met kleine verzorgingsrituelen te beginnen.

“Wen er aan om vanaf vandaag in vijf eenvoudige stappen effectief voor je huid te zorgen. Jouw huid zal je later bedanken."

Verena Eckstein

 

De skincare flow voor een jeugdige huid

Skin flow Eckstein Clear Balance

Deze skincare flow van Doctor Eckstein geeft je een overzicht van alle producten die zijn afgestemd op de behoeften van de huid die onder het Healthy Balance doel valt. Gebruik de producten altijd in de aangegeven volgorde - dit is de enige manier om het zorgdoel optimaal te bereiken. Dit is hoe het werkt:

1. Reinigen
Reinig met de vingertoppen op een droge huid. Masseer vervolgens zachtjes in een cirkelvormige beweging. Verwijderen met warm water, dep droog.

2. Toniseren
Toniseer na het reinigen met een wattenschijfje met de gezichtstoner en verdeel dit over het gezicht. Je kunt de lotion ook in de handpalmen nemen en verdelen over het gezicht.

3. Verzorgende concentraten
Breng een serum aan op je gezicht, hals en decolleté en laat het inwerken of inmasseren met zachte cirkelvormige bewegingen. Kan ook lokaal worden toegepast.

4. Oogverzorging
Breng het oogverzorgingsproduct voorzichtig aan met de vingertoppen rond het oog, laat het zachtjes inwerken of masseer het in.

5. Dag en nacht crème 
Breng de crème 's morgens of 's avonds gelijkmatig aan op het gezicht en de hals. Vermijd het gebied rond de ogen.