Healthy Balance

Het verzorgingsdoel voor de jeugdige huid, de normale huid en de droge huid

Healthy Balance

De jeugdige huid, normale huid en droge huid zijn drie huidtypen, die één ding met elkaar gemeen hebben: de huid bevindt zich in een natuurlijke balans. Wel kan de huid droog worden en ziet er hierdoor minder stralend uit. 
De verzorging van Doctor Eckstein BioKosmetik® kan worden afgestemd op alle drie de huidtypen hun individuele behoeften, zodat de huid haar schoonheid zo lang mogelijk kan behouden.

Klik op jouw huidconditie, en kom meer te weten over de producten die Doctor Eckstein aanbeveelt als verzorgingsoplossing.

Wat betekent het natuurlijke evenwicht voor de huid?

Door Doctor Eckstein:

Een stevige jonge en gladde huid is een droomconditie die men het liefst voor altijd zou willen behouden. De huid bevindt zich in een ideale balans met voldoende hydratatie, een intacte stofwisseling en goed functione­rende zelfbescherming. Ook bij een normale huid tussen 20 en 30 jaar is nog alles in orde. Ze is misschien niet meer zo zacht als vroe­ger, maar ze ziet er nog altijd prachtig uit. 
Verwen je huid zo vroeg mogelijk met een verzorgingsritueel dat bestaat uit een reini­gingsproduct, lotion, oogverzorging, verzor­gend concentraat en dag- en nachtverzorging. 
Het HEALTHY BALANCE-concept is erop gericht de huid precies die werkzame bestanddelen te geven, die zij voor een perfecte balans nodig heeft. Als de behoeften seizoensgebonden of in de loop van de tijd veranderen, kan de verzorging individueel aangepast worden, ofwel met extra hydratatie dan wel met anti-aging-bestanddelen. 
Zo blijft jouw huidbeeld onberispelijk en jouw uitstraling jeugdig fris. 

Hoe kan de huid zo lang mogelijk mooi blijven?

Door Doctor Eckstein:

Wanneer je de huid 's ochtends of 's avonds reinigt, of bijvoorbeeld bij het douchen, en je haar daarna niet met crème insmeert, kan ze gemakkelijk haar beschermlaagje verliezen. Ze droogt uit en gaat trekken. Dan is een verzorging belangrijk die de natuurlijke huidbarrière versterkt en voor balans zorgt. 
Ook de UV-bescherming levert een belangrijke bijdrage. Want de zon laat de huid ook uitdrogen en vroegtijdig verouderen, en niet alleen in de zomer. 
Er kunnen lijntjes ontstaan, die de jeugdige uitstraling aantasten, en later ook storende pigmentvlekken.Vermijd daarom langdurige blootstelling aan de zon, ook met een ongecompliceerde huid, of bescherm je zorgvuldig door middel van kleding of zonnebrandproducten.