Healthy Balance
 

Verzorging voor een droge huid

Healthy Balance

Droge huid

Wanneer de huid er jeugdig fris uitziet, zich normaal gedraagt en hooguit naar droogheid neigt, is HEALTHY BALANCE jouw persoonlijke verzorgingsdoel. 

Trekt jouw huid na het reinigen? Dan is het belangrijk dat je voldoende lipiden en hy­dratatie aan de huid geeft. Met de juiste verzorging voelt de huid goed uitgebalanceerd aan en ziet zij er natuurlijk mooi uit.

Kenmerken: een trekkerige huid, vorming van rimpels, gevoelig

Vaak trekt de huid na het reinigen. Zij heeft voldoende vet en hydratatie nodig. Met de juiste verzorging voelt de huid goed uitgebalanceerd aan en ziet zij er natuurlijk mooi uit.

“Vooral in koude, wind en droge verwarmingslucht of in de veranderende seizoenen kan de huid gemakkelijk droog worden. Help haar dan met een bijzonder uitgebreide zorg."

Verena Eckstein

De skincare flow voor een droge huid

Doctor Eckstein Skin Flow droge huid

Deze Skincare Flow van Doctor Eckstein geeft je een overzicht van alle producten die zijn afgestemd op de behoeften van het Healthy Balance verzorgingsdoel en bieden een ideaal verzorgingsritueel voor de droge huid. Gebruik de producten altijd in de aangegeven volgorde - dit is de enige manier om het zorgdoel optimaal te bereiken. Dit is hoe het werkt:
 

Stap 1. Reinigen:
Aanbrengen op een droge huid met de vingertoppen. Masseer vervolgens zachtjes in een cirkelvormige beweging. Met warm water verwijderen, droogdeppen.

 

Stap 2. Toniseren:
Bevochtig na het reinigen een wattenpad met de toner en verdeel het over het gezicht. Of breng het aan op de handpalmen en verdeel het over het gezicht.

Stap 3. Verzorgende concentraten:
Aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté en laten intrekken of inmasseren met zachte cirkelvormige bewegingen. Kan ook lokaal worden toegepast.

 

Stap 4. Oogverzorging:
Breng het oogverzorgingsproduct voorzichtig aan met de vingertoppen rond het oog, laat het absorberen of masseer het zachtjes in.

 

Stap 5. Dag/nachtcrème:
'S morgens of 's avonds gelijkmatig op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.