Beautiful Aging

Beautiful Aging

Verzorgt en revitaliseert de huid die zichtbaar ouder wordt

De veeleisende huid en rijpere huid zijn twee huidcondities die één ding met elkaar gemeen hebben: de huid vertoont tekenen van veroudering. De huid wordt droger, verliest veerkracht en heeft de neiging om pigment te verschuiven. De huid heeft nu meer vocht en meer lipiden nodig. De verzorging van Doctor Eckstein BioKosmetik ® kan worden afgestemd op zowel huidconditie als hun individuele behoeften, zodat de huid haar best mogelijke frisheid en schoonheid kan tonen.

 

Klik op jouw huidconditie, en kom meer te weten over de producten die Doctor Eckstein aanbeveelt als verzorgingsoplossing.

Wat betekent huidveroudering?

Door Doctor Eckstein:


Huidveroudering is een natuurlijk verschijnsel. Wanneer huidveroudering zichtbaar wordt, hangt af van erfelijkheid en levensstijl. Eerst verschijnen de eerste fijne lijntjes, die na verloop van tijd diepere rimpels worden. In deze beginfase - mogelijk vanaf de leeftijd van 30 - spreekt Doctor Eckstein nog van een droge, veeleisende huid. Droogte als gevolg van verminderde talg en zweetproductie is één van de factoren bij rimpelvorming. Als de rimpels dieper worden en de huid dikker wordt, spreekt Doctor Eckstein van een rijpere huid. De afname van stevigheid is ook zichtbaar in de gezichtscontouren, hals en decolleté.

Hoe komt de huid goed de tijd door?

Door Doctor Eckstein:


De successleutel daarvoor is een consequent verzorgingsritueel en intensieve verzorging van de huid - met lipiden en vocht, evenals met waardevolle herstellende ingrediënten. Wanneer de huid zijn eerste fijne lijntjes vertoont, begeleidt Doctor Eckstein de huid aandachtig met als doel haar er altijd zo goed mogelijk uit te laten zien door de jaren heen. Met de producten van het verzorgingsdoel "Beautiful Aging" verschijnen tekenen van veroudering minder snel en blijft de huid langer fris en jeugdig.
Doctor Eckstein biedt een systeem van gecoördineerde producten waaruit jij jouw individuele huidverzorgingsprogramma kunt samenstellen. Bescherm de huid ook altijd goed tegen de zon, want de zon doet de huid sneller verouderen en niet alleen in de zomer. Blijf niet in de zon liggen en bescherm de huid zorgvuldig met kleding en zonbeschermingsproducten.